Kurator och psykolog online för barn och ungdomar

Om du söker samtalsstöd privat för ditt barn eller er som familj är ni välkomna att höra av er. Vi skräddarsyr ett samtalsstöd som blir till den bästa hjälpen för ert barn. Hos oss kan ert barn eller ni som familj ha en egen kurator eller psykolog direkt i mobilen, precis när det passar er.

Hör av er så berättar vi mera!

Om ditt barns skola har avtal med oss och beviljat er samtal hos Elevia då behöver du som förälder till barn under 18 år godkänna kontakten, detta görs genom skolan som meddelar oss hur vi kan hjälpa er, dvs hur vår kontakt ska se ut. Därefter skickar vi en inbjudan till vår bokningssida där ni fritt väljer en tid som passar er.

Vårdnadshavares medgivande krävs

För att kunna boka videosamtal eller chatta med oss krävs vårdnadshavares medgivande

Som anställd på Elevia lyder vi under samma sekretessregler som övrig personal på ditt barns skola. För alla våra digitala funktioner som bokning, chat och videosamtal använder vi ett väl beprövat och säkert system, Kaddio. Kaddio uppfyller Socialstyrelsens krav på stark autentisering för hantering av personuppgifter på webben. All kommunikation genom Kaddio är krypterad vilket gör den säker för alla användare oavsett om vi chattar, skickar meddelanden eller har videosamtal. Videosamtalen sker direkt i webbläsaren från dator, surfplatta eller smartphone. Du behöver inte ladda ner något program eller plug-in för att det ska fungera. 

Om du som förälder önskar köpa in någon av våra tjänster privat så hör av er till oss.